Om os

Et af Fyns mest ambitiøse MTB-spor bygge projekter

Sydfynske Alper Sti og Sporbyggere arbejder for at udvikle stier og spor i området omkring Faaborg og Svanninge Bakker. I første omgang (NU!) er målet at bygge spor og teknikbane omkring Gådebjergsand, Svanninge Bakker (skov-delen) og Sollerup Skov og udvikle De Sydfynske Alper til et MTB område i høj klasse. For den almindelige motionist og med elementer for de mere specialiserede.

Kom og vær med i dette arbejde. Vi er i fuld gang og der er både finansiering til materialer, maskinleje og kurser. De nødvendige tilladelser er på plads, vi er i gang og har været det sidsen marts måned 2020. Vi har altid brug for både trail bosses og sporbyggere, så kom endelig og deltage.

Alle stier og spor vil blive anlagt med respekt for naturen og de forskellige brugergrupper samt med tilladelse fra alle relevante myndigheder. Foreningen Sydfynske Alper Sti og Sporbyggere står bag denne gruppe og arbejdet med at bygge stier og spor.

Foreningen har et bredt syn på stier og spor. Fokus og udgangspunktet er et MTB projekt, men foreningen har også plads til personer med interesse for stier og spor til eksempelvis trail run, ridning og vandring. Vi ønsker en bæredygtig udvikling af spor i området. Med dialog og forståelse mellem forskellige brugergrupper og med respekt for naturen og kulturarven.

FACEBOOK INSTAGRAM INDSAMLINGSBEVILLING

%d bloggers like this: