Events

Mega fed weekend med sporbygning og træklatring i uge 42

Gratis overnatning for hele famile, gratis mad og underholdning for børnene 😎🤙

Så er vi klar til at tage imod tilmeldinger, til vores sporweekend d. 17-18 oktober.

Se hele invitationen her under.

Vi skal videre med sporene i Svanninge bakker, og denne gang vil vi gerne invitere til en hel weekend for hele familien. Der vil ud over sporbygningen, være mulighed for at prøve kræfter med træklatring. FS Træklatring tilbyder, at man kan prøve at klatre i nogle af de store træer i Svaninge bakker.

Sydfynske Alper Sti og sporbyggere vil lørdag aften gerne byde på aftensmad og drikkelse på campingpladsen. Dette er gratis for deltagerne, der har tilmeldt sig. Vi har allieret os med Fåborg Camping og har et godt tilbud. Alle der bidrager med arbejdsindsats, kan overnatte gratis i egen campingvogn/telt (undtagen betaling for forbrug, el og bad) fra d. 17 til 18.
Familien er velkommen til at komme med, og overnatter også gratis. Vil man gerne ankomme før weekenden, så gives der 25% rabat på overnatningerne, dette gælder også hele familien. Booking skal ske ved Fåborg Camping. Telefon. 62 61 77 94
Sig at du deltager i sporbyggerweekend.

Programmet for sporbygning.
Lørdag.
Vi mødes kl. 09.30 og laver forsættelsen af det blå spor, hvor vi laver sammenkobling med kløften der blev lavet i november 2019. Dvs vi færdiggør en runde.
Til middag kl. 12 hygger vi med frokost og efterfølgende fortsætter vi.
Afhængig af mandskab ser vi om vi kommer hele vejen rundt. Fællesspisning på campingpladsen. Søndag.Søndag starter vi kl. 09.30 og begynder at gå retur mod kløften og dermed det stykke der skal kobles sammen med det åbne, når den tid kommer.
Frokost kl. 12.

Program for træklatring.
Lørdag.
10-12 er der træklatring for alle.
14-16 afvikling af Danmarks mesterskabet i hurtig klatring.
18- Fællesspisning og træklatring på campingpladsen.

Af hensyn til indkøb til weekenden, bedes man tilmelde sig på nedenstående link:
https://forms.gle/wLx2WvdDxmp17HC26

Sidste frist for tilmelding er d. 15/10

%d bloggers like this: